Tag en dag ud af kalenderen! Silent retreat.

Den første mandag morgen efter sommerferie kan være et glædeligt møde med kolleger og arbejde, det kan også være at du kan mærke behovet for forandring i din arbejdssituation eller en bekymring for, hvordan efteråret og vinteren skal gå.

Måske er du gået på arbejde med en beslutning om, at du skal finde en måde at fastholde mest muligt af den gode feriefølelse.

Hvis du hører til dem der leder efter metoder til at styrke overblik og humør i en travl eller på anden måde helt almindelig udfordrende hverdag, – også igennem efteråret og vinteren – så har vi et godt tilbud til dig.

Vi tilbyder en hel dag i stilhed.

Du får mindfulness- og meditationsøvelser du kan tage med ind i din arbejdsdag og din fritid, som et anker du kan bruge til at kontakte glæde, kreativitet, ligevægt og indre stilhed.

Hvad enten du er nystartet entrepreneur, elsker dit arbejde eller er træt af det, har for travlt, har fået nyt arbejde, er midt i en stor forandring eller oplever stilstand, – er meditation, mindfulness og refleksion gode værktøjer, der virker.

På dagen får du tid til refleksion og tid til at vælge de øvelser der vil hjælpe dig bedst i hverdagen til at forebygge stress og fastholde den kurs og de værdier der er vigtige for dig.

Du får en hel hverdag off line, du bliver guidet og bliver klogere på meditation og mindfulnessøvelser, du får korte oplæg til refleksion om forebyggelse af stress, du får redskaber du kan bruge til selv at forbedre og ændre din hverdag, fastholde dine mål og værdier.

Du får oplevelsen af ikke at skulle kommunikere,- heller ikke med krop og mimik, og du har en hel dags pause fra dine sædvanlige roller og forpligtelser. En dag uden kommunikation, off line og med slukket telefon kan give dit sædvanlige jeg en kærlig rystetur i trygge omgivelser. Stilheden betyder, at du når et lag dybere end sædvanligt.

Det sker tirsdag d. 25. september fra kl. 8.30 til kl. 17.00 på Villa Fjordhøj i Skælskør.

Du tilmelder dig her:  birthe@toolsforliving.dk eller ring +4526147313  eller +4561793300 senest d. 23. august.

Prisen er 950 kr.

Vi træner gående, siddende og liggende. De fleste øvelser kan bruges alle steder og på alle tider,- på arbejde, når du står i kø, når du vågner om morgenen og når du rejser….

Underviserne er Inge Mørup og jeg, og vi glæder os til at se Jer.

Inge Mørup er afspændingspædagog og underviser. Inge er endvidere uddannet som bl.a. mentor og coach fra ID Akademi.

Læs også : https://www.toolsforliving.dk/stilhed-at-tie-stille-at-vaere-uden-at-fikse-noget/