Jeg er uddannet socialrådgiver. Jeg har en lederuddannelse. Jeg har arbejdet i distriktspsykiatri, socialpsykiatri, jobcentre og som socialrådgiver i fagbevægelsen, først som socialrådgiver for havnearbejderne i Esbjerg og sidst som mangeårig rådgiver for krise- og stressramte undervisere i Danmarks Lærerforening. Jeg er coach, supervisor og proceskonsulent.

Når du arbejder sammen med mig får du en erfaren guide og underviser. Min baggrund er et broget patchwork af mange forskellige jobs, uddannelser og personlige erfaringer.

Jeg har talt med, og lyttet til flere tusinde undervisere, ledere og mellemledere, som måtte sygemelde sig i en periode eller lægge deres liv helt om. Jeg ved meget om stresshåndtering og om, hvor svært det kan være at skifte til strategier og vaner, der er holdbare og gode for dit liv, dit arbejdsmiljø og dit helbred.

Birthe Hansen.

Jeg har mediteret i mere end 30 år. Jeg har testet mange forskellige metoder og lærere på igennem årene. Jeg har taget uddannelse i at undervise i Mindfulness Based Stress Reduction i England.

Jeg har i 2020 taget en supplerende uddannelse hos Mark Coleman ” Resilience and Nature” om mindfulness og meditation i naturen.

Jeg bruger mindfulness som udgangspunkt for mit arbejde som underviser i meditation. Det gør jeg fordi der er dokumentation for at det virker. Metoderne er sekulære – du behøver ikke tro på noget – og de er enkle – du skal ikke ud og investere i en masse kurser eller udstyr for at gå i gang.
Du kan følge mig,- og du er velkommen til at afprøve meditationer og restitutionsøvelser på https://insighttimer.com/birthehansen.

Du kan deltage i morgenmeditationer de fleste fredag morgener på Stationen.Co i Sorø, følg opslagene på @toolsforliving.dk på Facebook.

Og du kan få undervisning og meditere sammen med andre hver mandag eftermiddag på Yoga2A.1 ved Sorø Station,- du kan melde dig til her: https://yoga2a1.dk/

(Foto: Søs Savage, som er en fornøjelse at arbejde sammen med).