Når du arbejder sammen med mig får du en erfaren guide og underviser. Min baggrund er et broget patchwork af mange forskellige jobs, uddannelser og personlige erfaringer.

Jeg er uddannet socialrådgiver. Jeg har en lederuddannelse. Jeg har arbejdet i distriktspsykiatri, socialpsykiatri, jobcentre og som socialrådgiver i fagbevægelsen, først som socialrådgiver for havnearbejderne i Esbjerg og sidst som mangeårig rådgiver for krise- og stressramte undervisere i Danmarks Lærerforening. Jeg er coach, supervisor og proceskonsulent.

Jeg har talt med, og lyttet til flere tusinde undervisere, ledere og mellemledere, som måtte sygemelde sig i en periode eller lægge deres liv helt om. Jeg ved meget om stresshåndtering og noget om, hvor svært det kan være at skifte til strategier, der er holdbare og gode for liv, arbejdsmiljø og helbred.

Jeg har mediteret i mere end 30 år. Jeg har testet mange forskellige metoder og lærere på igennem årene. Jeg har taget uddannelse i at undervise i Mindfulness Based Stress Reduction i England. Jeg bruger mindfulness som udgangspunkt for mit arbejde som underviser i meditation. Det gør jeg fordi der er dokumentation for at det virker. Jeg har i 2020 taget en supplerende uddannelse hos Mark Coleman ” Resilience and Nature” Metoderne er sekulære – du behøver ikke tro på noget – og de er enkle – du skal ikke ud og investere i en masse kurser eller udstyr for at gå igang.

Du kan lytte til nogle af mine guidede meditationer og øvelser på https://insighttimer.com/ .

Jeg bruger i videst muligt omfang naturen i mit arbejde, naturen åbner dit perspektiv, giver god ro og jordforbindelse. Naturen byder på en energi og dybde, der gør godt.

Jeg har kontor på Stationen.Co i Sorø.

Du kan altid ringe for et uforpligtende tilbud på +4526147313

(Foto: Søs Savage, som er en fornøjelse at arbejde sammen med).