Stilhed og ro til store forandringer og store beslutninger.

Workshop d. 1. til 3. marts på Villa Fjordhøj. Lukket for tilmeldinger.

Store beslutninger og store forandringer kræver tid til stilhed, nærvær og refleksion. Tid til at mærke efter og se, hvad forandringen kræver af dig.

Har du brug for inspiration til livet i den 3. alder, hvor din kreativitet, dine erfaringer, visdom og værdier gerne må gå op i en højere enhed?

Giv dig selv en weekend,- hvor du er i naturskønne omgivelser, med vegetarisk mad, og en skøn udsigt over fjorden, kommer et spadestik dybere med meditation, body awareness og tid til refleksion.

Tag på Villa Fjordhøj fra fredag d. 1. marts til søndag d. 3. marts. 

Du ankommer fredag sidst på eftermiddagen og vi spiser sammen. Fredag aften introducerer vi weekendens tema og arbejde: ”Store forandringer og  store beslutninger” med en kort talk. Du bliver guidet ind i en meditation ved bålet.
Lørdag bliver en hel dag i stilhed, hvor du guides igennem mindfulnessøvelser, meditationer og body awareness øvelser. Der er tid til refleksion, prioriteringer og beslutninger. Vi slutter dagen ved bålet. Du er off line hele dagen.
Søndag morgen tager vi hul på samtalen igen med walk and talks. Efter frokost slutter vi med overgangsritualer og de sidste beslutninger.

Du skal tage med, fordi et indholdsrigt og meningsfuldt liv ikke kommer af sig selv.

Du skal tage med, fordi det er godt at gøre sig klart, hvilke værdier der har betydning, og hvilke nye vaner og ideer, der skal gro,- og hvilke vaner og aktiviteter, der skal skæres væk.

Du skal tage med, hvis du overvejer at bruge det næste livsafsnit til noget helt nyt, men er i tvivl om du tør eller kan.

 

Dine guider og undervisere er: Inge Mørup og Birthe Hansen.

Prisen er 2.000 kr. for workshoppen. Herudover skal du betale for ophold direkte til Villa Fjordhøj, når du har tilmeldt dig workshoppen, prisen afhænger bl.a. hvorvidt du booker enkelt- eller dobbeltværelse.

https://villafjordhoej.dk/

Du skal skrive eller ringe til os, for at blive registreret som tilmeldt.

Du kan skrive til os her:

Du kan ringe: 26147313 (Birthe) eller 61793300 (Inge)

Du skal tilmelde dig senest d. 1. februar.

( Photo by rawpixel.com – and  Photo by Matheus Bertelli both from Pexels)