Sæt nye mål for dit liv på en vandring i skoven.

Ønsker du forandringer?

Kunne du tænke dig at blive udfordret på om du skal igang med noget nyt i dit liv, arbejdsmæssigt eller privat? Har du drømme om fremtiden, som du skal gøre noget ved inden det bliver for sent?

I december 2018 foretog Kantar Gallup en undersøgelse og stillede spørgsmålet: Ønsker du at ændre din tilværelse? Hele 27 procent svarede at de drømmer om en radikal ændring af deres tilværelse og 21 procent af dem svarede at de overvejer at ændre deres arbejdsliv i 2019.

Hvis du er en af dem og du ikke har fået taget hul på forandringerne endnu, så gør det nu. Tag en søndag eftermiddag ud af kalenderen og prioriter tid til dig selv og dit liv.

Spørgsmål

Ved du, hvilke historier der holder dig tilbage fra at ændre dit liv i den retning du ønsker? Hvad vil du gerne skabe,- og hvis du lytter til din krop, hvad vil den så fortælle dig?

Spørgsmål der kan sætte gang i en proces og i dine refleksioner. Spørgsmål der kan føre til nye beslutninger og prioriteringer.

Kom et spadestik dybere.

Få en ramme for dine beslutninger, hvor du får lov at være stille, overveje selv hvad dit næste skridt skal være, mens du nyder naturen. Du får en erfaren guide og coach, der sætter rammen for eftermiddagen.

Book en eftermiddag her og du får spørgsmål til refleksion og en mulighed for at komme hjem med en plan for at tage hul på en forandring.

Midt i et travlt liv, midt i en forandring eller midt i noget nyt kan det være svært at finde fodfæste og vide med vished, hvad næste skridt skal være. Her kan du komme et spadestik dybere end sædvanligt, når du lytter dig til svarene i naturen og i dig selv.

Tag praktisk tøj og fodtøj på, der matcher vejret. Medbring noget at sidde på, tæppe, pude eller lignende. Der serveres kaffe, te og kage undervejs. Turen kræver ikke at du er vant til at meditere og den er ikke fysisk krævende, – du skal være dog være i stand til at gå og sidde udendørs i tre timer.

Der er arrangeret 4 ture, sidste tur er d. 27. oktober. Du kan melde dig til her:

https://visitvestsjaelland.billetexpressen.dk/program/mindfulness-vandring-i-naturen-3504

Har du mere brug for at blive coachet i en dialog, kan du booke en walk and coach her:

https://system.easypractice.net/book/