Mindful skift/ Mindful doorways.

  • eller hvordan du undgår at kysse pædagogen farvel!

Det er første dag efter en lang weekend.

Lad os få det bedste ud af det!

Vi er nærværende i meget lidt af vores tid og det er ikke nemmere når vi skifter fra fridage til hverdage med “hektisk tid”, transport, møder, telefonsamtaler, mails og samarbejde med mange andre.

Så her en sjov lille mindfulness øvelse, du kan bruge til at være nærværende og grounded i dag:

Læg mærke til hver eneste dør du går igennem.

Fra du går ud af døren hjemme og hver eneste dør du passerer- bilen, toget, arbejdet, butikken, daginstitutionen, cafeen og indtil du er helt og fuldt ankommet på arbejde,- og det samme i eftermiddag når du forlader dit arbejde…til du er hjemme igen.

Hver eneste dør,- hver gang:

  • sæt farten ned.
  • træk vejret dybt, ned i mellemgulvet.
  • mærk den første fod ramme gulvet i det nye “rum”
  • og den sidste fod forlade det gamle “rum”.
  • vær tilstede, mindful og nysgerrig ved hvert skift…hvor kommer du fra og hvor går du hen?

En lille mindfulness meditation, der hjælper dig til at bevæge dig bevidst igennem dagen.

Jeg kom engang til at kysse pædagogen der stod i døren til børnehaven, da jeg havde afleveret min søn! Jeg havde allerede kysset min søns far farvel i døren hjemme. Jeg havde travlt, det var morgen og der stod en mand i døren…ergo kyssede jeg ham, bare et let kys på kinden, hej, hej, hav en god dag…det var den automatpilot der styrede min morgen den dag 🙂

Hav en fantastisk dag!

“Nothing is worth more than this day” – Goethe.