Meditation i naturen, vandreture i stilhed, refleksioner ved et bål.

Jeg voksede op på  landet uden den store forældreovervågning. Når vi kom hjem fra skole var vi ude og lege,- i plantagen, mosen, i skoven og i grusgraven (hvor vi ikke måtte lege). Jeg gravede rødder op og ristede dem på bål, og spiste dem….

Jeg legede i en hule med bålplads og vi kom meget hurtigt ud, da ilden fik fat i taget over os.

Jeg var spejder og har spist mange skumfiduser og snobrød mens jeg stirrede ind i flammerne fra bålet, og vi løb natteløb i skoven.

Meget senere var jeg i lære hos en shaman her i Danmark i 3 år, ligesom jeg har besøgt Jonathan Horwitz i Sverige en del gange. Den ene gang blev jeg faktisk væk, en hel nat i en mega stor svensk skov, – den historie vender jeg tilbage til senere.

Naturen, bålpladser og følelsen af bare lidt ukontrolleret vild natur taler til mig. Jeg lader op, jeg får nye ideer og jeg lægger bekymringer fra mig. Barnet, der engang spiste rødder og snobrød nyder stadig at få en direkte kontakt til naturen.

Forskning viser, at jeg ikke er den eneste. Ophold i naturen og en gåtur i skoven er godt for os. En spadseretur i skoven giver både ny energi og større ligevægt og overskud til at tackle hverdagen og livet.

En aften ved et bål med stilhed og meditation, en Medicine walk, hvor du reflekterer over din intention i liv, arbejde, parforhold eller andet eller bare en meditation ved søen, er en dejlig måde at lade op til næste uge, – eller næste skridt i livet,- også når livet er godt.

Fremover lægger jeg med jævne mellemrum tilbud om meditationer eller Silent walks i skoven eller ved søen op på min Facebook side.

Næste gang bliver søndag d. 30. september. Tid, mødested og pris lægges op senere