Kunne du tænke dig indre ro og balance?

Hvis et enkelt kursus kunne gøre en forskel, ville du så gribe chancen?

Summer hovedet når du kommer hjem fra arbejde? Er din lunte kort og din tålmodighed med andre lille? Siger du ja til for meget på arbejde og privat? Er det svært for dig at sætte grænser? Fylder den indre kritiker for meget i dit hoved og i dit liv? Bekymrer du dig meget? Eller er du bare træt af at føle dig småstresset hele tiden?

Meditation gør en forskel.

Når du mediterer er det mental fitness, der giver ro og indre balance. 15 minutters meditation om dagen gør en stor forskel.

Det er enkelt at gå igang. Træn med en time en gang om ugen med egen underviser og guide i op til 6 uger og allerede efter nogle ugers praksis kan du selv mærke forskel. Tilgangen er mindfulness, sekulær og videnskabeligt dokumenteret. Du får adgang til lydfiler, der kan støtte dig i din træning og udover meditationen får du værktøjer til at slippe indre støj og kommunikere bedre med dig selv og andre.

Gratis prøve.

Ring eller skriv og snup en halv time gratis, hvor du afprøver om det er noget for dig. Træningen kan foregå i naturen, du medbringer selv dit grej og vi mødes kun hvis alle er symptomfri, eller du kan også træne med mig på video-møder,- book her:https://system.easypractice.net/book/tools-for-living.dk

Du kan ringe til mig på +4526147313 for yderligere oplysninger.

Hvem og hvad styrer dit liv?

Her er en gammel zen-historie der fint illustrerer, hvordan tanker og følelser kan overtage retningen i din hverdag og i dit liv:

A horse suddenly came galloping quickly down the road. It seemed as though the man had somewhere important to go. Another man, who was standing alongside the road, shouted, “Where are you going?” – and the man on the horse replied, “I don’t know! Ask the horse!”

Meditation og mindfulness er en praksis, der hjælper dig til ikke at lade følelser og tankemylder overvælde dig, eller overtage styringen i dit liv. Du kan forblive groundet, du kan stoppe op og sætte en intention for den næste time, den næste dag eller den næste uge. Du kan vende tilbage til den intention hver gang du bliver overvældet, løbet over ende eller har for travlt.

Det er ikke en praksis der betyder at du holder op med at have følelser eller tanker, bekymringer, glæder og sorger. Det er ikke en praksis, hvor du lader som om du er glad eller lykkelig når du ikke er det, men det er en praksis, der forstærker dit anker af ro midt i livet, forandringer, uvished og hverdag.

Meditation er mental fitness.

Din hjerne forandrer sig når du mediterer. Hippocampus, det område af hjernen, der har betydning for indlæring, hukommelse, medfølelse og fordybelse vokser,- mens der bliver en reduceret tæthed omkring amygdala, den del af hjernen, som bl.a. har betydning for angst og stress. Talrige forsøg dokumenterer denne forandring, interviews i forbindelse med forsøg viser, at de deltagere der mediterer føler sig mindre stressede. Google meditation og mindfulness og orienter dig om du har lyst.

Sideløbende med forandringerne prioriterer du fortsat en daglig meditation, som alle andre metoder kræver det fortsat træning. Du får dagligt stilhed, ro, kognitive pauser og kognitiv træning i 10-15 minutter. Du er ikke på, du fikser ikke noget og du planlægger ingenting. Den ro breder sig og forstærkes, du kan få fat i den selv når bølgerne går højt, du kan vende tilbage til det anker, når det går for stærkt og du kan bruge den til at fokusere, koncentrere dig, gøre en ting ad gangen og du – og dine omgivelser – kan efterhånden mærke en grundlæggende forandring i din måde at leve på. Det er ikke så tit længere at hesten løber med dig, du overvældes ikke så nemt af tanker og følelser.

Gratis prøve.

Ring eller skriv og snup en halv time gratis, hvor du afprøver om det er noget for dig.

Du kan ringe til mig på +4526147313 eller booke: https://system.easypractice.net/book/tools-for-living.dk