Coaching, skoven og Stationen.Co

Naturen er et godt rum at blive coachet i.

Naturen har en positiv indflydelse på både det fysiske og psykiske helbred. Stress og bekymringer reduceres. Samtalen bliver en kognitiv pause væk fra travlhed og en mulighed for at mærke en tilknytning til naturen, mentalt og fysisk. Undersøgelser viser, at naturen kan forbedre immun-systemet og booster selvværdet, altså gøre os både gladere og sundere. Uanset de mange positive forskningsresultater om naturens positive virkninger på os, oplever jeg, at coaching i naturen giver gode resultater.

Skoven, søerne og vandringen er med til at facilitere en god samtale. Det er fint at få et spørgsmål, og det er fint at gå i stilhed uden at svare med det samme. Det er nemmere, når man går ved siden af hinanden og naturen fylder rummet, for stilhed og refleksion passer ind i naturens rytme, og herude kalder stilhed ikke på hurtigt svar eller handling.

Det er en god oplevelse, at der er tid og ro til at komme et spadestik dybere, og der er altid god tid til sessionerne i naturen.

 

Kontoret på Stationen.Co

Vejret kan ikke passes ind i en kalender. Hvis det bliver for stor en forstyrrelse, for varmt, for koldt eller for vådt, rykker vi indenfor i lokalerne på Stationen.Co. Her er en rar og uformel stemning og her er ro til en fortrolig og god samtale.

Samtaler, sparring og coaching på kontoret har andre fordele,- det er godt at have en tavle og papirer når der skal lægges planer, der er ingen forstyrrelser, der er lyst nok efter fyraften også om vinteren, og en kortere session passer bedre ind her.

Hvis du vil et skridt videre, et spadestik dybere og blive gladere, så ring til mig på +4526147313.

 

 

Læs mere her : https://www.toolsforliving.dk/coaching/